Slijtlagen

Veilig & beschermend

Om de levensduur van een constructie te verlengen is het soms voldoende om op deze constructie een slijtlaag aan te brengen. Deze slijtlaag dient dan ook aan diverse eisen te voldoen. Een van die eisen is dat er een goede hechting aan de ondergrond wordt gewaarborgd en dat het oppervlak voldoende slipweerstand oplevert tijdens gebruik. Wij behandelen de scheurtjes en oneffenheden door deze te dichten en daarmee in feite het beton of een andere ondervloer te conserveren en te beschermen. Dit is een oppervlaktebehandeling waarbij een dunne laag gebroken steenslag (split) met behulp van een kleeflaag op de vloer wordt gehecht.

Gekleurde slijtlaag

Gekleurde slijtlagen worden steeds vaker toegepast. De meerprijs is gering, terwijl het toegevoegde kleurpigment de vloer die exclusieve ‘look’ geeft. Een gekleurde betonvloer beschikt vanzelfsprekend over dezelfde eigenschappen als een ongekleurde vloer.

Slijtvastere slijtlagen

Wij kunnen uw vloer ook naar wens voorzien van een standaard kwartsslijtlaag of een extra duurzame slijtlaag (MS25/MS50 toeslagmateriaal of carborundum). De geringe meerprijs betaalt zich terug in termen van een langere levensduur voor uw slijtvaste betonvloer.


Advies

Laat u adviseren door een van onze experts.
U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.


Een kopie van dit bericht wordt u automatisch toegestuurd

VOLG ONS
Volg ons op de volgende social media:


Wilt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief?

CONTACT
TGC vloeren
Boekweitstraat 82
2153 GL Nieuw Vennep

TGC vloeren
Boekweitstraat 82
2153 GL Nieuw Vennep

0252 763 999
info@tgcvloeren.nl