De vereniging voor ondernemers die weten dat in logistiek en export winst te behalen valt.

Evofenedex is dé vereniging voor bedrijven met een logistiek of internationaal belang. Via evofenedex nemen zij hindernissen in de logistiek en internationaal ondernemen weg en voegen zij kansen toe. Regionaal, nationaal en internationaal. Van een veiliger en efficiënter magazijn, slimmer vervoer, goede opslag van gevaarlijke stoffen tot meer export. Met ruim 15.000 leden is evofenedex een krachtig collectief van handelaren, producenten en exporteurs die samen werken aan 360 graden logistiek en internationaal ondernemen.

Nederland telt ruim 100.000 bedrijven met een magazijn. Een efficiënte logistiek begint en eindigt daar. Evofenedex zorgt er daarom voor dat overheidsregels werkbaar zijn en heftruckchauffeurs, orderpickers en logistiek managers veilig en efficiënt kunnen werken EVO is uw partner als het gaat om veiligheid en efficiency in magazijnen. Met onze heftruck- en magazijnopleidingen proberen we medewerkers en leidinggevenden bewust te maken van hun eigen gedrag. Met onze adviezen helpen we u om magazijnen veiliger en efficienter te maken. Onze experts kunnen u adviseren over leverperformance, veiligheid, duurzaamheid en de magazijn organisatie.

Een Code die ondernemers handvatten en goede, praktische voorbeelden uit de praktijk biedt om van hun magazijn een gezonde en veilige werkplek te maken.

CGVM | Code Gezond en Veilig Magazijn


VOLG ONS
Volg ons op de volgende social media:


Wilt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief?

CONTACT
TGC vloeren
Boekweitstraat 82
2153 GL Nieuw Vennep

TGC vloeren
Boekweitstraat 82
2153 GL Nieuw Vennep

0252 763 999
info@tgcvloeren.nl