Over ons

In 15 jaar tijd groeide TGC vloeren uit tot een gerenommeerde en gerespecteerde vloerenspecialist. Voor zowel oplossingen voor problemen met betonvloeren als natuursteen en de afwerking ervan is TGC vloeren de uw partner. Ook verzorgen wij projecten bij nieuwbouw of verbouw van certificeringen tot de eindschoonmaak. We beschikken over vakbekwame medewerkers en partners die snel en effectief kunnen inspelen op uw wensen en uitdagingen.

Onze kenmerken;
  • Analystisch inzicht en probleem oplossend. Snel de vinger op de zere plek!
  • Professionele, no-nonsense mentaliteit.
  • Goed georganiseerd en helder advies.
  • Zeer geïnteresseerd en leergierig.

Advies

Laat u adviseren door een van onze experts.
U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.


Een kopie van dit bericht wordt u automatisch toegestuurd


Waarom TGC Vloeren?

Wij bekijken alles in eerste instantie los van elkaar op basis van wens en voorwaarden van de klant. Dit doen wij door een telefonisch voorgesprek gevolgd door een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin de mogelijkheden besproken worden. Een eventuele offerte, bepaling van het concept, plan van aanpak en planning zijn dan de vanzelfsprekende vervolgstappen. Doordat u nu vooraf inzicht krijgt in planning, kosten, producten en diensten, afgestemd op uw specifieke wensen ontzorgen wij u volledig en kunt u zich richten en concentreren op uw eigen werkzaamheden.


Gaat u verhuizen, of blijft u gehuisvest waar u zit? Nieuwbouw, onderhoud, certificering, verbetering van de veiligheid of verbouw? Dit in combinatie met de juiste partner levert u rendement op, in welke vorm dan ook! Door het inschakelen van één partij bespaart u een hoop tijd en geld en door onze werkwijze.Wij bekijken alles in eerste instantie los van elkaar op basis lees meer van wens en voorwaarden van de klant. Dit doen wij door een telefonisch voorgesprek gevolgd door een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Heeft u een uitdaging, project of een vloerprobleem, aarzel dan niet en neem contact met ons op.


Kwaliteit & veiligheid 

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons op nummer één, daarom is TGC vloeren BV oa VCA* gecertificeerd. Al onze machines worden regelmatig gecontroleerd, onderhouden en jaarlijks gekeurd door experts voor keuringen en inspecties van machines. Alle medewerkers van TGC Vloeren zijn in het bezit van het VCA diploma.


Alle uitdagingen met uw vloeren lossen we op

Niets is te gek of hebben we nog niet eerder meegemaakt en alles wordt dan ook snel, adequaat en duurzaam opgelost. Daarbij maken we gebruik van de allernieuwste ontwikkelingen op de markt. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel, uiteraard zijn onze medewerkers dan ook VCA gecertificeerd.


Onze partners en waarom

Onze partners zijn stichtingen, verenigingen maar ook gespecialiseerde ZZp-ers en-of eenmanszaken. Wij zijn gaan samenwerken omdat het vaak veel overzichtelijker, beter, sneller en goedkoper is voor u als klant. Dan bedoel ik niet specifiek de offertes los van elkaar maar uiteindelijk wel onderaan de streep. Wij werken graag samen in een driehoeks samenwerking met onze partners waarbij wij door de professionaliteit, slagvaardigheid, service en de beoogde veiligheid het verschil kunnen maken bij u op de werkvloer.


Wij bieden begeleiding en ondersteuning op maat en ontzorgen u door maatwerk.

Onze gezamenlijke aanpak kenmerkt zich door integrale benadering van zowel proces, mens als techniek, met sterke focus op menselijk gedrag en het borgen van veiligheid. Wij proberen te stimuleren en managers en ondernemers uit te dagen en hun doelen te bereiken vanuit een andere invalshoek.


Maakt zich samen met een professioneel netwerk sterk voor duurzame inzetbaarheid van u en uw medewerkers?

VOLG ONS
Volg ons op de volgende social media:


Wilt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief?

CONTACT
TGC vloeren
Boekweitstraat 82
2153 GL Nieuw Vennep

TGC vloeren
Boekweitstraat 82
2153 GL Nieuw Vennep

0252 763 999
info@tgcvloeren.nl