Nieuw pand, magazijninrichting, verkeersplan, Imago verandering etc.

Samen met onze partners voor een volledig uitgewerkt concept

Uw bedrijf wil zijn imago veranderen, u gaat verbouwen of misschien wel een nieuw pand of loods betrekken. Wij helpen u er graag bij. Een goed idee in combinatie met de juiste partner levert u rendement op, in welke vorm dan ook! We maken uw idee tot iets concreets met uiteraard de juiste vloer als basis.

Met een uitgewerkt plan wat is afgestemd op uw behoefte en de mogelijkheden kunnen wij u niet alleen van de juiste vloer voorzien maar ook nagenoeg alles hieromheen verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de magazijninrichting als de fysieke uitstraling van de loods. Dit eventueel ook in combinatie met uw kantoor of winkelruimte, kan alles van A tot Z in beeld worden gebracht.  Letterlijk betekent dit dat u desgewenst een 3D-impressie als ook gedetailleerde plattegronden van ons kunt ontvangen.

Waarom TGC vloeren?

Door het inschakelen van één partij bespaart u een hoop tijd en geld. Doordat u vooraf inzicht krijgt in planning, kosten, producten en diensten die zijn afgestemd op uw specifieke wensen.

Dat is specialistenwerk waar wij de juiste partners voor hebben. Zo krijgt u dan ook een uitgebreid overzicht in werkzaamheden met als doel een gezonde, veilige en vooruitstrevende onderneming. Uw interieur en uitstraling wordt immers door klanten gezien als uw visitekaartje.

Hiernaast behoord een veilig en efficiënt verkeersplan ook tot de mogelijkheden. Een goed verkeersplan betaald zich namelijk altijd terug.


Advies

Laat u adviseren door een van onze experts.
U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.


Een kopie van dit bericht wordt u automatisch toegestuurd

VOLG ONS
Volg ons op de volgende social media:


Wilt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief?

CONTACT
TGC vloeren
Boekweitstraat 82
2153 GL Nieuw Vennep

TGC vloeren
Boekweitstraat 82
2153 GL Nieuw Vennep

0252 763 999
info@tgcvloeren.nl