Dilataties

De juiste overgang

Vanuit de nieuwbouw wordt er traditiegetrouw vaak gebruik gemaakt van stalen profielen op uw vloer. Deze gaan na verloop van tijd kapot door de bewegingen van uw intern transportmaterieel. Hierdoor ontstaat er een hobbel in de overgang die weer leidt tot onveilige situaties voor u en uw medewerkers en leidt dit tot extra onderhoud en reparaties aan uw intern transportmaterieel.

Dilatatieprofielen

Met het juiste dilatatieprofiel wordt het uitzetten en krimpen van materialen en de werking van de vloerdelen opgevangen. Deze profielen zorgen dus niet alleen voor een vlakke overgang maar ook dat de vloerdelen niet scheuren.

Voor elke toepassing gebruiken wij het juiste dilatatieprofiel, of het nu gaat om een bewegingsvoeg in de vloer van een parkeergarage, productiehal, magazijn, supermarkt, school, zorginstelling of treinstation, de dilatatie – profielen van Floorbridge voldoen aan de hoogste eisen en bieden u zekerheid op de lange termijn.

Zoekt u een waterdicht, zwaar belastbaar of gewoon de juiste overgang ter verbinding van uw dekvloer? Bij ons bent u aan het juiste adres!


Advies

Laat u adviseren door een van onze experts.
U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.


Een kopie van dit bericht wordt u automatisch toegestuurd


VOLG ONS
Volg ons op de volgende social media:


Wilt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief?

CONTACT
TGC vloeren
Boekweitstraat 82
2153 GL Nieuw Vennep

TGC vloeren
Boekweitstraat 82
2153 GL Nieuw Vennep

0252 763 999
info@tgcvloeren.nl