Belijningen, pictogrammen & markeringen

Voor duidelijkheid & veiligheid

Structuur en een veilige werkomgeving door middel van het aanbrengen van belijningen & markeringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan veiligheidseisen die zijn vastgelegd in het bouwbesluit, Arbo, toepassingen die van pas komen bij certificeringen in de food branch zoals BRC, IFS en natuurlijk aan 5S, het middel om betrokkenen in een proces bewust te laten zijn van hun werkomgeving. Wanneer een werkomgeving opgeruimd en gestructureerd is, dan leidt dit tot overzicht, rust en focus. Op de lange duur (en voor de organisatie in het geheel) betekent dit een verhoging van de productiviteit. Daarnaast maakt u met behulp van bijvoorbeeld palletvlakken optimaal en efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte veiligheid en overzicht. Hierdoor vindt een snelle en doeltreffende doorstroming van het goederentransport.

Duurzaam

Wij brengen een duurzame belijning aan die kan worden toegepast voor onder andere pictogrammen, locatienummering, magazijn- en productieruimtebelijning, oversteekplaatsen en alle eventuele andere aanduidingen en belijningen. Deze kunnen wij zelfs aanbrengen met fluorescerende markeringsverf waardoor vluchtwegen bij plotseling stroomuitval zichtbaar blijven. Uiteraard gebruiken wij hiervoor hoogwaardige watergedragen componenten wegenverf die mede wordt toegepast in de wegenbouw dus van de hoogste kwaliteit.

Volledig ontzorgen van de klant

Omdat het aanbrengen van belijningen, pictogrammen en markeringen vaak hand in hand gaat met een certificering, verkeersplan of een complete RI&E maken wij gebruik van vakkundige en betrouwbare partners om u volledig te ontzorgen. Deze partners worden door ons per project en op basis van de behoefte, mogelijkheden en wens van de klant ingezet. Voor meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden en toepassingsgebieden zie projecten en ondersteuning.


Advies

Laat u adviseren door een van onze experts.
U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.


Een kopie van dit bericht wordt u automatisch toegestuurd

VOLG ONS
Volg ons op de volgende social media:


Wilt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief?

CONTACT
TGC vloeren
Boekweitstraat 82
2153 GL Nieuw Vennep

TGC vloeren
Boekweitstraat 82
2153 GL Nieuw Vennep

0252 763 999
info@tgcvloeren.nl